Część,
Planuję wakację z rodziną (małe dziecko) i chciałem przy okazji popływać. Czy ktoś może polecić jakieś ciepłe, wietrzne miejsce (najlepiej nie zatłoczone)w zasięgu 8h jazdy z pd Polski?
Nie dalej niż Pn Chorwacji...
Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?
• Strona 1 z 1
Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?Część,
Planuję wakację z rodziną (małe dziecko) i chciałem przy okazji popływać. Czy ktoś może polecić jakieś ciepłe, wietrzne miejsce (najlepiej nie zatłoczone)w zasięgu 8h jazdy z pd Polski? Nie dalej niż Pn Chorwacji...
Re: Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?Może pula?
F2 Vantage 126 2011r. Nort Sail E-type 7.3 2014
Re: Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?Nie ma takiego
Naprawa desek WS.
Tabou Rocket 105 2008 niebieska Simmer 2xc 6,5 niebieski; Simmer Icon 5,3 żółty; Simmer Icon 4,7 czerwony; Simmer Icon 3,7 żółty
Re: Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?No więc
![]() Blisko jest Rugia, miejsce bardzo atrakcyjne, nawet jak zatłoczone to miejsca do pływania jest bez ograniczeń i dla każdego wystarczy. Atrakcji dla rodziny też. Tylko z tym ciepłem - loteria. Ale wiatr masz bankowy. Ceny w sezonie wysokie. Równie blisko jest Liptowski Mikulasz. Fajne miejsce na wyjazd rodzinny. Atrakcji mnóstwo, jest duże jezioro, jest ciepło(!). Można znaleźć niedrogą przyzwoitą kwaterę lub nawet domek. Ale wiatru mało. W ubiegłym roku miałem dwa dni na ślizg. Dalej na południe bedziesz miał ciepło, z wiatrem różnie ale żeby było niezatłoczone to raczej nie licz. Chyba, że we wrzesniu. Qroofka
TabouRocket 135; Mistral SCORE 111; GUN Cannonball 7,5; Natural 6,6; Areotech AirX 5,2
Re: Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?Dzięki, sprawdzę tą Rugię (nawet nie wiem gdzie to jest)
Tymczasem byłem tydzień w maju nad Balatonem było super!!! Trafiłem wietrzny tydzień i pływanko marzenie (już w maju bez pianki 2 dni pływałem). Napiszę opis spotu w odpowiednim dziale.
Re: Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?To gratulacje!!! Znalazłeś fajny spot. KONIECZNIE NAPISZ bliższe szczegóły.
A Rugia jest ok 180 km od Szczecina na zachód. Dojazd autostradą przez Szczecin lub od Berlina. Jakbyś chciał jakiś linki do spotów to napisz priwa. Qroofka
TabouRocket 135; Mistral SCORE 111; GUN Cannonball 7,5; Natural 6,6; Areotech AirX 5,2
Re: Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?![]() Ostatnio edytowano 10 maja 2019, o 09:22 przez moreWind, łącznie edytowano 1 raz
Starboard Futura 141, Carve 141 / HiFly 105
Severne: Turbo 9.2/Overdrive 7/Reflex 6.2/Ncx 7,0 i 5,5 Challenger Aero 7.8, Goya Mark 6,2 (do sprzedania) Re: Windsurfingowe wakacje, w miarę blisko?Bardzo ciekawe miejsce do spędzania wakacji znalazłem na stronie http://www.usunięte przez moda.pl
można tam się bardzo dużo dowiedzieć.
• Strona 1 z 1