czyżby to był cel gorzej z realizacją pożyjemy zobaczymy.

Nasze cele i ich realizacjaRe: Nasze cele i ich realizacjaNo super filmik już jest w ulubionych
![]() czyżby to był cel gorzej z realizacją pożyjemy zobaczymy. ![]() ------------------------------
Re: Nasze cele i ich realizacjaFilmik znam, fajny. Wszystko fajnie, tylko i tak niezależnie od ilości takich zabaw w którymś momencie trzeba wyje..ać z fali na pełnym speedzie, obejrzeć się za siebie i liczyć, że się nie zgruzuje przy lądowaniu. Ja mam na koncie kilka spektakularnych prób, które skończyły się lądowaniem centralnie na głowie, przeważnie bez deski bo mi nogi wylatywały w pierwszej fazie kręcenia....
Ale spoko, pojutrze uderzamy na pływanie i będę próbował kręcić.
Re: Nasze cele i ich realizacja
Ten temat nie jest taki prosty, jak mogłoby sie wydawac. Mam pewne informacje i jutro o tym napisze... Dobrze, ze jest gdzie pogadac.
Re: Nasze cele i ich realizacjawtf?
A co do loopa, to ja miałem pierwsze przełamania, pierwsze sine plecy i otwarte oczy przy kręceniu, niestety w zeszłym sezonie nie udało mi się ustać żadnego, chociaż parę miałem już na milimetry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiatr Schrödingera...
![]()
Re: Nasze cele i ich realizacjaMogę się pochwalić, że wczoraj pierwszy raz popłynąłem - 5 razy po minimum 100 metrów
![]() ![]() Wypływane: 46H
Testy sprzętu WS: http://www.boardseekermag.com Jeszcze więcej testów: http://www.surf-magazin.de/test-center Re: Nasze cele i ich realizacjapo wczorajszym pływaniu, start z wody w miejscach gdzie nie stoję opanowany w 95%
![]() teraz szlifowanie strapów i może do końca sezonu będzie pierwsze podejście do rufy ![]() Zawodowy koncentrat pomidorowy made in fabryka dzikich reniferów
Re: Nasze cele i ich realizacjaja wczoraj zaliczyłem pierwsze slizgi
![]() ![]()
Re: Nasze cele i ich realizacjaW tym sezonie odhaczam helikopter, choć wersja taka "w miejscu"
![]() ![]() ![]()
Re: Nasze cele i ich realizacjaja mam ustane pierwsze spocki i pierwsze podejścia do shove it'a, ale słabe
![]() Wiatr Schrödingera...
![]()
Re: Nasze cele i ich realizacjaJoker - widzę u Ciebie lokalizację Wrocław - czy takie rzeczy to na "Mietku"?
![]()
Re: Nasze cele i ich realizacjaJak zawieje we wrześniu, to pewnie
![]() ![]() Wiatr Schrödingera...
![]()
Re: Nasze cele i ich realizacjajest progres, strapy opanowane, rufa powoli zaczyna wychodzić co prawda większość z tego co wyjdzie to dokręcenie z wyjściem z ślizgu, dzisiaj pierwsze nieśmiałe skoki na falkach ( czopikach )
![]() Zawodowy koncentrat pomidorowy made in fabryka dzikich reniferów
Re: Nasze cele i ich realizacjaWidzę odgrzewasz temat, to też może się bardziej zmotywuję jak tu wypiszę co chcę zrobić z deadlinem w listopadzie
![]() -flaka -frontloop -spock 540 -switch i zawietrzna -...chyba wystarczy ![]() Wiatr Schrödingera...
![]()
Na Mietkowie? ![]() ![]()
Sarbsk/Mietków/Łeba/cokolwiek ![]() Wiatr Schrödingera...
![]()